İtalya, Almanya, İsviçre, Fransa, İngiltere ve USA’de 120.000’den fazla insanın bulunduğu işitme kaybı ve işitme cihazı kullanıcıları ile yapılan ankette on kullanıcıdan sekizi, işitme cihazlarının kendi yaşam kaliteleri üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu, evde ve işte daha iyi ilişkiler kurduklarını, kendilerini daha güvende hissettiklerini ve birilerinden yardım almadan daha bağımsız olduklarını belirtmişlerdir

İşitme cihazı her gün takıldığında, çalışma tarzına daha kolay alışmanıza yardımcı olur ve daha da önemlisi, beyninizi duymadığı tüm seslere yeniden kazandırırsınız. Sonuç olarak bundan olumlu şekilde etkilenen sizin yaşam kaliteniz ve çevreniz olacaktır.

İşitme cihazları sayesinde duyduğunuzda, ailenizin ve arkadaşlarınızın sizinle iletişim kurması daha kolay olur. İşlenmemiş işitme kaybı ve takmak istemediğiniz işitme cihazları en çok sevdiğiniz kişiler için zorluğa neden olur.

İşitme cihazlarınızı takmak istememe nedeniniz ne olursa olsun, bunları işitme uzmanınız ile paylaşın. İşitme kaybınızın, yaşamın sunduğu güzelliklerden yararlanmanıza ve sevdiğiniz kişilerin seslerini duymaya engel olmasına izin vermeyin.

Gelişmelerden Haberdar Olun

Ürün ve duyurulardan anında haberdar olmak için bültene kaydol.

Copyright © Teknoses İşitme Merkezi

WhatsApp Yol Tarifi Al Hemen Ara