Peki ya İşitme Cihazı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeniz Gerekir ?

  1. İşitme kaybı şiddetiniz – Yeterli amplifikasyon sağlayabilen bir işitme cihazına ihtiyacınız vardır. Ciddi veya derin işitme kaybınız varsa, daha yüksek ses seviyeleri üretebilecek bir cihaza ihtiyacınız olacaktır.
  2. Gürültüde konuşmayı duyabilme yeteneğiniz – Gürültü testinde konuşma her işitme değerlendirmesinde yapılmalıdır. Amplifikasyon ile testte iyi performans gösterirseniz, işitme cihazlarının gürültülü ortamlarda size yardımcı olması muhtemeldir.
  3.  Marka erişilebilirliği – Bölgenizde bazı markalara erişilemeyebilir. Bu seçeneklerinizi sınırlandırabilir.
  4. Önemli özellikler – İşitme uzmanınız dinleme ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi öğrenmeli ve size en fazla memnuniyet ve fayda sağlayacak işitme cihazı özellikleri önermelidir.
  5. Yaşam tarzınız – Daha gelişmiş işitme cihazları, en aktif yaşam tarzlarına sahip olanların ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Kendinizi daha karmaşık dinleme ortamlarında bulursanız daha yüksek teknoloji satın almayı düşünmelisiniz.
  6. En iyi uygulamalar – İşitme cihazı sağlayıcınız en iyi uygulamaları takip ediyor mu? Eğer alamıyorsanız gerçek kulak ölçümü testi , muhtemelen onlar üst-of-the-line olsa bile, İşitme cihazının en out almazsınız!
    Mevcut işitme cihazı özelliklerini anlamak mı istiyorsunuz?

Gelişmelerden Haberdar Olun

Ürün ve duyurulardan anında haberdar olmak için bültene kaydol.

Copyright © Teknoses İşitme Merkezi

WhatsApp Yol Tarifi Al Hemen Ara